De toekomst van het accountantskantoor?

Of alles nou radicaal gaat veranderen of dat het zo’n vaart niet loopt. De waarheid over de toekomst van het accountantskantoor ligt waarschijnlijk ergens in het midden. Een ding is zeker, doorontwikkelen moet je! Simpelweg bijblijven, concurreren op kostprijs, of nieuwe technologieën inzetten, jij wilt jouw cliënten verder brengen. En natuurlijk bouw je aan een toekomstbestendige organisatie waar je trots op kunt zijn. Op deze pagina vind je alles om jezelf en je kantoor te ontwikkelen op technologisch vlak.

laatste strategie blogs voor accountants

Het commerciële accountantskantoor

Een belangrijke trend is dat je als accountantskantoor jezelf moet profileren. Welke klanten trek jij aan met jouw commerciële activiteiten, marketing en verkoop? En hoe pak je dat aan in dit digitale tijdperk? Hierbij een aantal artikelen om je op weg te helpen.

commerciële inspiratie

Ontwikkel je kantoor sneller en beter en wees voorbereid op de toekomst

Krijg toegang tot de online Accountancy Toolkit, meer dan 20+ tools zoals whitepapers, podcasts, video’s scans en meer om je te helpen!
Zo denken collega’s uit de branche over de toekomst

Is de accountant van de toekomst een robot?

Technologie in het accountantskantoor
Technologie wordt steeds belangrijker in het moderne accountants- of administratiekantoor. Is de accountant van de toekomst een robot of komt er door technologie, juist meer tijd voor persoonlijk contact? Hieronder een aantal inspirerende opinie blogs.

ICT inspiratie

alle blogs over toekomst & strategie

Begin met typen en druk op enter om te zoeken