Bepaal de toekomst van HRM

Strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en talentontwikkeling en -management, het zijn belangrijke thema’s waar jij als HR-professional mee te maken hebt. Maar door dagelijkse processen en administratieve lastendruk kom je daar vaak onvoldoende aan toe. Op deze pagina vind je hoe automatisering en slimme software oplossingen bieden waardoor je echt aan de slag kunt met de toekomst van HR!

Recente blogs Toekomst van HR

Meer weten over de toekomst van HR?

Twee zeer ervaren HR-adviseurs analyseerden het onderzoek ‘De Toekomst van HR’, waarin 178 HR-professionals werden ondervraagd over de toekomst van het vakgebied. Zij signaleren een aantal opmerkelijke uitkomsten en oordelen dat er een grote kloof is tussen de gewenste rol van HR en de werkelijke rol van HR: ‘Er zijn blijkbaar dingen die we heel belangrijk vinden, maar waar we nog geen derde van onze tijd aan besteden.’

laatste hr talentontwikkeling blogs

Hoe trek jij talent aan? Of misschien nog wel belangrijker: hoe houd jij talent in je organisatie? Wat is het nut van talentmanagement? Hoe zorg je voor een goede werksfeer en een goede balans tussen werk en privé?

Lees het in een van onze blogs en whitepapers

Meer weten over de Talentontwikkeling?

Op zoek naar meer inspiratie?

Bekijk de hr toolkit, vol met tips

Begin met typen en druk op enter om te zoeken